Welke Nachtbril Is Het Beste

Welke nachtbril werkt het beste?

 

Hoewel de lichten op de weg zorgen voor een veiligere rijomgeving, kunnen ze een tol eisen van uw ogen. De verkeerslichten, straatlantaarns, koplampen van tegemoetkomend verkeer en zelfs het licht op uw dashboard kunnen uw ogen vermoeien en u soms tijdelijk verblinden.

Het wordt nog erger als u uw bril op sterkte draagt, omdat de lichten reflecties creëren die aanvoelen als lasers die in uw ogen branden.

Dus als uw ogen ervoor zorgen dat u zich minder zelfverzekerd achter het stuur voelt als u ’s nachts rijdt, dan is het misschien tijd om een ​​bril aan te schaffen voor ’s nachts rijden, zodat u beter kunt zien en veiliger kunt rijden.

Ze kunnen de schittering van de lichten helpen verminderen en kunnen een betekenisvol verschil in uw zicht geven. Of u nu op zoek bent naar een clip-on, wrap-around of stand-alone rijbril, wij zullen u helpen een fatsoenlijke bril te vinden die uw rijervaring zal vergemakkelijken.

 

Welke nachtbril is het beste

BESTE ALGEMENE NACHTBRILLEN

Optix 55 Dag/Nacht Rijbril

Deze bril is ontworpen om verblinding en UV-lichtbescherming te bieden. Ze hebben een flexibele kunststof lens en frame die over een bril op sterkte kan worden gedragen.

 

PLUSPUNTEN

Voorzien van gepolariseerde lenzen zodat beelden er helderder uitzien
Ze elimineren zijdelingse verblinding
Kan aan een nekriem worden bevestigd
Kom met een handige draagtas en een microvezelzakje

NADELEN

Kan volumineus aanvoelen als het over een bril op sterkte wordt gedragen
Kan witte voorwerpen in een lichtgele kleur veranderen

BESTE WAARDE
Luff gepolariseerde clip-on brillen
Luff gepolariseerde clip-on bril

Deze clip-on bril is ontworpen om op een bril op sterkte te passen om verblinding en vermoeide ogen te verminderen wanneer u buiten bent of ’s nachts rijdt.

PLUSPUNTEN
Minder duur dan de meeste zonnebrillen op sterkte
Lichtgewicht en comfortabel bij gebruik met een normale bril
Voorzien van gepolariseerde lenzen
Lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende coatings

NADELEN
Kan iets kleiner zijn dan een gewone bril op sterkte
Enigszins kwetsbaar

Blupond semi-gepolariseerde nachtrijbril

Welke nachtbril is het beste

SAMENVATTING

Deze bril is ontworpen om harde blauwe lichten van tegemoetkomende koplampen en lampen te blokkeren en te verminderen, waardoor u comfortabeler kunt rijden.

PLUSPUNTEN
Beschikt over een stijlvol Italiaans design
Ontwerp met Knight Visor-technologie zorgt voor een ontspiegeld HD-beeld
Een stevig metalen frame helpt schade te voorkomen als je hem per ongeluk laat vallen
Wordt geleverd met sterke lenzen die zijn gemaakt om over een bril op sterkte te passen

NADELEN
Misschien wat krap bij de slapen
Sommige gebruikers houden er ook niet van hoe omvangrijk ze zijn wanneer ze over een bril op sterkte worden gebruikt
Voordelen van een nachtrijbril

Verminder lichtverblinding.

De lichten van andere voertuigen en straatlantaarns kunnen u afleiden en tijdelijk verblinden. Nachtrijbrillen verminderen de schittering van de lichten, waardoor u beter kunt zien.

Krijg wat gemoedsrust.

Door een nachtrijbril te dragen, kunt u ’s avonds beter zien. Ze maken het rijden minder stressvol door andere lichten minder fel te maken, waardoor je meer controle over het stuur hebt en beter zicht op de weg.
Verminder stress op uw ogen. Rijden zonder nachtbril kan belastend zijn voor uw ogen.

Veel chauffeurs moeten vaak turen of dichter bij het stuur leunen om een ​​beter zicht te krijgen. Dit kan leiden tot tranende ogen en ze moeten drogen. Een nachtrijbril kan overbelasting van uw ogen helpen voorkomen door de hoeveelheid licht die erdoorheen komt te elimineren.

Vecht tegen hoofdpijn en vermoeidheid. De ogen zijn gevoeliger bij weinig licht, ’s nachts en tijdens stormen. ‘S Nachts rijden zonder veiligheidsbril kan leiden tot fotofobie: een symptoom of intolerantie voor licht dat vaak leidt tot hoofdpijn, duizeligheid of duizeligheid. Het dragen van een nachtrijbril is een manier om de aandoening te voorkomen.

WAAROM ONS VERTROUWEN?

Onze beoordelingen worden aangedreven door een combinatie van hands-on testen, deskundige input, ‘wisdom of the crowd’-beoordelingen van daadwerkelijke kopers en onze eigen expertise. We streven er altijd naar om echte, nauwkeurige handleidingen te bieden om u te helpen de beste keuzes te vinden.

Kom meer te weten

Soorten nachtbrillen:

CLIP-ON
Een nachtrijbril hebben is fijn, maar wat als je al een bril draagt? Als u een bril over uw bril doet, wordt hij niet beschadigd en kan het gevaarlijk zijn als deze tijdens uw rit afglijdt. Om ervoor te zorgen dat iedereen een nachtelijke rijbril kan dragen, worden ze geleverd in een clip-on-vorm die rechtstreeks aan uw bril kan worden bevestigd. Dit werkt door ofwel magnetisch te zijn of op de lip van het frame te rusten. Dit geeft u toegang tot de voordelen van een volledige nachtbril zonder dat u een bril op sterkte hoeft te kopen.

VOLLEDIG OMRANDE
De lenzen van deze bril zijn volledig omsloten door het montuur. Of het materiaal nu van metaal, plastic, rubber of titanium is, ze zitten stijlvol op je gezicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. Deze zijn meestal aan de zwaardere kant, maar mogen niet te zwaar zijn om je hoofd pijn te doen.

RANDLOOS
Brillen zonder montuur zijn over het algemeen lichter omdat het montuur niet om de lenzen is gewikkeld. Het frame van de bril bestaat uit de armen, neusbrug en scharnieren. Als u op zoek bent naar een bril die moderner en lichter is, is randloos de juiste keuze.

SEMI-RANDLOOS
Als je een mix wilt van zowel randloos als volrand, dan is een semi-randloze bril precies wat je zoekt. Deze hybride bril houdt het frame langs de bovenkant van de lenzen, maar wikkelt niet rond de onderkant. Ze zijn licht in vergelijking met full-rimmed, maar zijn nog steeds stijlvol en gedurfd.

Top merken
BLUPOND
Blupond heeft centra in Hong Kong en de Verenigde Staten. Het bedrijf maakt sportuitrusting, brillen, accessoires en kleding van hoge kwaliteit. De brillenproducten zijn allemaal voorzien van polarisatie, UV-bescherming en onbreekbare lenzen om uw ogen beter te beschermen. Het maakt de Blupond Semi Polarized Night Driving Glasses .

OPTIX 55
Optix 55 is in 2015 gestart in New York. Het is gespecialiseerd in het leveren van enkele van de beste brillenproducten die schittering helpen verminderen en zichtproblemen helpen oplossen. Denk hierbij aan anti-reflectie lenzen en nachtrijbrillen . Het maakt ook anti-condens reinigingsvloeistoffen en microvezeldoekjes voor het reinigen van de lenzen.

SOXICK
Opgericht door Dick Wright in München, Duitsland in 1989, hielp het bedrijf destijds bij het maken van nachtkijkers voor het leger. Het richt zich nu op het maken van brillen die zijn ontworpen voor iedereen die ’s nachts rijdt. Een goede optie om ’s nachts te rijden uit de line-up van het bedrijf is de SOXICK Night Vision Glasses.

 

Prijzen voor nachtrijbrillen

$ 15- $ 20: Brillen in dit bereik bieden uw ogen bescherming tegen fel licht en helpen ook om schittering te verminderen. Hoewel het functioneel is, krijgt u niet zoveel stijlkeuzes als de duurdere opties.
$ 20 en hoger: hier vind je een bril die lichtstralen en schittering blokkeert en tegelijkertijd een bredere selectie kleuren en ontwerpen biedt. Brillen op sterkte vallen ook onder deze categorie, maar de prijs zal variëren wanneer de kosten van de lenzen worden meegerekend in het uiteindelijke prijskaartje.

Belangrijkste kenmerken:

FLEXIBELE ARMEN
De armen van een bril wikkelen zich om je oren om ze op hun plaats te houden. Door ervoor te zorgen dat ze comfortabel passen, zorgt u ervoor dat u ze niet constant hoeft aan te passen. Te korte armen kunnen van je gezicht glijden, terwijl te lange armen mogelijk niet stevig op je oren passen. Standaard armlengtes zijn tussen 120 mm en 150 mm en veel brilfabrikanten ontwerpen paren die slechts 135 mm, 140 mm, 145 mm en 150 mm zijn. Om te zien welke maat je nodig hebt, meet je waar de voorkant van de bril zou zijn tot net achter je oor.

NEUSPADS
Het vinden van een bril met comfortabele neuspads is een must. Het staat op hun naam om hardop te huilen. Pads zijn bedoeld om zacht en aangenaam op je gezicht te zijn, niet ruw en ongemakkelijk. Plastic pads kunnen uiteindelijk druk uitoefenen op uw neus en leiden tot hoofdpijn en blauwe plekken op uw huid. Rubberen pads zijn zachter en zachter voor de huid om ervoor te zorgen dat u niet aan de bril gaat friemelen.

LENZEN
Het belangrijkste onderdeel van de bril zijn de lenzen. Ze brengen immers uw blik in beeld. Gepolariseerde lenzen helpen schittering van koplampen, gereflecteerde oppervlakken en hard blauw licht te verminderen. Lenzen van polycarbonaat zijn slagvaster en gericht op iedereen die meer fysiek actief is.

Progressieve lenzen zorgen ervoor dat de drager duidelijker kan zien of het dichterbij of verder weg is. Brillen op sterkte zijn ontworpen voor mensen wiens gezichtsvermogen niet optimaal is. Artsen kunnen een paar samenstellen dat aan uw behoeften voldoet en kunnen er zelfs beschermende coatings op aanbrengen. Deze coatings kunnen antireflecterend zijn en de belasting van de ogen door verblinding, reflecties of het halo-effect rond lichten verminderen; krasbestendig om te voorkomen dat slijtplekken en krassen de lenzen verpesten; en UV-beschermend, een coating die de zon helpt blokkeren.

 

Andere Overwegingen

Een plek hebben om uw bril op te bergen wanneer deze niet in gebruik is, is een goede zaak om in gedachten te houden. Koffers beschermen ze tegen breuk of verdwalen, omdat je ze ergens kunt opbergen.
Stijl/Kleur.

Nachtrijbrillen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, dus het kan even zoeken zijn om het juiste paar voor u te vinden. Je kunt een paar vliegeniers krijgen die passen bij het duo in Top Gun of een vintage ogende cat-eye-montuur. Ze zijn er zelfs in verschillende kleuren als je wilt dat ze bij je auto passen.

 

Nachtbril Autobril

Beste zonnebril voor autorijden: vind iets voor al uw stijl- en veiligheidsbehoeften
Beoordelingen en aanbevelingen voor beste nachtrijbrillen 2022

BESTE ALGEMEEN
Optix 55 Dag/Nacht Rijbril

Dag- en nachtrijden wordt voor elke bestuurder minder een uitdaging na het dragen van de Optix 55 dag/nacht-rijbril. Deze bril met flexibele kunststof monturen en gele lenzen is ontworpen om verblinding te verminderen, zodat u niet tijdelijk verblind wordt door fel licht.

De lenzen zijn gepolariseerd om de objecthelderheid te verbeteren, zodat u tegemoetkomend verkeer beter kunt zien en de gele kleur helpt schittering op heldere zonnige dagen te verminderen. De monturen hebben een omhullend ontwerp, zodat ze over uw lenzen op sterkte kunnen worden gedragen. Als bonus worden ze geleverd met een EVA-draagtas en een extra microvezelzakje.

Hoewel ze misschien wat volumineus aanvoelen als ze over een andere bril worden gedragen, bieden ze nog steeds een comfortabele pasvorm. Een paar gebruikers hebben ook opgemerkt dat ze witte lichten enigszins geel laten lijken. Hoewel ze een geweldige manier zijn om uw zicht ’s nachts te verbeteren, ziet u mogelijk niet meteen resultaten.

Het kan enige tijd duren voordat u een verandering in de vermindering van schittering opmerkt met deze bril. De fabrikant zegt dat je ze voor een langere periode moet dragen totdat je een verschil ziet om er een beter gevoel voor te krijgen.

BESTE WAARDE

Luff gepolariseerde clip-on bril

Als je het niet leuk vindt om je gewone bril af te zetten tijdens het rijden, dan kun je Luff Polarized Clip-On Eyeglasses op je correctiebril bevestigen voor bescherming tegen schittering. Ze bieden veel waar voor uw geld omdat ze een betaalbaarder alternatief zijn voor gepolariseerde brillenglazen, en ze zijn net zo goed in het verminderen van vermoeide ogen door UV-stralen en schittering door fel licht. De redenering achter de lagere prijs is omdat ze zijn gemaakt van licht materiaal met een totaalgewicht van 0,1 ounces. De clip is stevig en is voorzien van een zacht siliconen omhulsel om de lens te beschermen. De lenzen zijn gepolariseerd, zodat ze verblinding van de koplampen elimineren en blauw licht filteren. Ze helpen u ook beter te zien en ’s nachts veiliger te rijden.

Helaas kunnen deze clip-ons iets kleiner zijn dan een normale bril, waardoor de kans bestaat dat er toch een beetje gereflecteerde schittering in contact komt met je ogen. Ze zijn ook een beetje kwetsbaar, dus overweeg om ze in een draagtas te bewaren nadat je ze hebt gebruikt.

MEEST COMFORTABEL

Blupond semi-gepolariseerde nachtrijbril

Blupond’s Knight Visor-technologie biedt u een ontspiegelde HD-visie blauwe blocker-lens die uw ogen beschermt tegen blauwe lichteffecten. Hoewel de naam doet vermoeden dat de glazen blauw zijn, zijn ze, net als alle andere nachtelijke rijbrillen, geel getint. Een van de leukste dingen die we bij deze bril hebben gevonden, is dat ze zijn gebouwd met het oog op comfort.

Hun superlichte lenzen en monturen wegen ongeveer 35 gram en hun eenvoudige ontwerp maakt ze gemakkelijk aan en uit te trekken zonder bang te zijn ze te beschadigen. Bovendien zijn de neuspads met rubber bekleed, zodat ze niet in je huid drukken met dat scherpe plastic gevoel. Hun stevige metalen frameconstructie is gebouwd om bestand te zijn tegen vallen, deuken en deuken. Bovendien zijn de onbreekbare lenzen van doordrenkt polycarbonaat ontworpen voor zware en uitdagende obstakels die je tegenkomt tijdens het fietsen of mountainbiken.

Hoewel ze een geweldige manier zijn om uw zicht ’s nachts te verbeteren, ziet u mogelijk niet meteen resultaten. Het kan enige tijd duren voordat u een verandering in de vermindering van schittering opmerkt met deze bril. De fabrikant zegt dat je ze voor een langere periode moet dragen totdat je een verschil ziet om er een beter gevoel voor te krijgen.

MEEST VEELZIJDIGE

Optix 55 gepolariseerde bril voor heren en dames

Deze nachtbril voorkomt vermoeide ogen en helpt je scherp te zien met behulp van HD-technologie. Ze hebben gele lenzen om schittering en reflectie te verminderen. Het pc-frame is gemaakt met een rubberen afwerking, die antislip is en zorgt voor een goede pasvorm. Ook overdag zijn ze handig.

De bril is licht van gewicht en groot genoeg om over een bril op sterkte te dragen. Ze doen geweldig werk door de schittering van tegemoetkomende koplampen te verminderen en reflecterende oppervlakken te verlichten. Ze zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en worden geleverd met een plastic opbergkoffer. Over het algemeen zijn ze stevig, comfortabel, aantrekkelijk en van goede waarde.

De grootste klacht over deze bril is dat ze worden beschreven als “gepolariseerd”, maar niet de eigenschappen van een gepolariseerde bril lijken te hebben. Ze kunnen ook worden geleverd met opgeplakte stickers op de lenzen, die lastig te verwijderen kunnen zijn. De rubberen coating heeft ook een sterke geur.

MEEST STIJLVOL

ATTCL Retro-rijbril voor heren

De ATTCL Men’s Retro Driving Glasses is een modieuze nachtrijbril voor heren. Ze zijn ontworpen met lenzen van gepolariseerde hars met een UV-beschermende coating die verblinding van koplampen en scherpe reflecties tot 20 procent helpt verminderen. Bovendien verbeteren ze de kleurhelderheid.

Duurzame metalen monturen met flexibele veerscharnieren zorgen voor een zachte grip rond je gezicht, terwijl een gewatteerd neuskussen voor een comfortabele pasvorm zorgt. Elke lens meet 2,2 x 2,1 inch en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder geel, rood, groen, zwartblauw en zwartgrijs. Ze worden geleverd in een elegante draagtas van PU-leer die een goed cadeaupakket zou zijn.

Hoewel de neuspadding comfortabel aanvoelt op het gezicht, kan de bril hierdoor enigszins wiebelen en kunt u ze voelen bewegen als u knikt. Ook kan de lenscoating na een paar maanden beginnen te strippen.

EERVOLLE VERMELDING

Rocknight HD rijdende zonnebril

Als je merkt dat je constant je ogen dichtknijpt als je ’s nachts rijdt, dan kun je de Rocknight HD Driving Sunglasses gebruiken. Dit is een gepolariseerde bril die is ontworpen om schittering te elimineren en uw ogen te beschermen tegen reflecterend en verstrooid licht.

De lenzen zijn ontworpen met een UV400-coating die 100 procent UV-bescherming biedt en ook de vermoeide ogen vermindert. De frames zijn gemaakt van een legering van magnesium en aluminium die licht maar stevig aanvoelt. Het bevat ook verstelbare zachte siliconen neuspads en een flexibel scharnier voor een goede pasvorm.

Het frame en de neuspads zijn verstelbaar, zodat ze op bijna elk gezicht passen. Bovendien worden het frame en de lenzen ondersteund met een breukgarantie van één jaar. Naast ’s nachts rijden, zijn ze ook geschikt voor buitenactiviteiten, zoals vissen en golfen.

U moet echter weten dat als u te veel druk uitoefent op de monturen bij het afstellen, u ze kunt breken of dat de lenzen eraf kunnen vallen. Bovendien krassen de lenzen gemakkelijk, dus er moet voorzichtig mee worden omgegaan.

EERVOLLE VERMELDING

Bloomoak Nachtrijbril

De Bloomoak Night Driving Glasses hebben een Italiaans klassiek ontwerp en kunnen de frustratie helpen verminderen om tijdelijk verblind te worden door gereflecteerd licht tijdens het rijden ’s nachts. Ze hebben gepolariseerde lenzen met een antireflectiecoating die gereflecteerd licht filtert en verblinding van koplampen vermindert. Het verbetert ook het contrast, zodat kleuren en objecten helderder lijken.

Bovendien hebben de lenzen UV 400-bescherming die oppervlaktereflecties vermindert en 99,9 procent van de schadelijke UV-stralen elimineert. Ze hebben ook een anti-impact ontwerp voor duurzaamheid. De frames zijn gemaakt van een lichtgewicht metaallegering en zijn voorzien van antislip siliconen pootjes. Huidvriendelijke siliconen neuspads helpen de druk op het gezicht te verminderen.

Helaas zijn ze misschien niet geschikt voor mensen die een bril op sterkte moeten dragen tijdens het rijden, omdat ze niet over een gewone bril kunnen worden gedragen.

EERVOLLE VERMELDING

Soxick gepolariseerde HD-nachtzichtbril

De Soxick Polarized HD Night Vision Glasses zijn geweldig voor mensen met een slecht nachtzicht en zijn een uitstekende keuze voor veilig rijden. Deze bril is uitgerust met 2,5-inch HD-lenzen die zijn gemaakt van een zeer sterke, breukvaste hars en ook zijn voorzien van een gele, krasbestendige coating.

Ze zijn gepolariseerd voor een beter zicht ’s nachts of in andere omstandigheden met slecht zicht, inclusief mistige of regenachtige dagen. Ze wegen minder dan 1,5 gram en verstelbare zachte neuspads helpen de druk te verlichten, zodat u het gewicht op uw gezicht nauwelijks kunt voelen.

De frames zijn gemaakt van een legering van aluminium en magnesium die bijdraagt ​​aan het lichtgewicht gevoel, en ze hebben rubberen poten voor een antislip pasvorm. Deze bril wordt geleverd met een beschermende draagtas, een zachte reinigingsdoek, een zachte draagtas en een gepolariseerde testkaart.

Het enige probleem met deze bril is dat de krasbestendige coating niet duurzaam is, dus de lens kan nog steeds bekrast raken als er niet voorzichtig mee wordt omgegaan.

 

Tips

Nachtrijbrillen werken niet altijd voor de persoon die ze draagt. Dit komt omdat alle ogen zich anders gedragen en gedragen. Als ze niet voor u lijken te werken, raden we u aan een ander paar te proberen om de resultaten te vergelijken.
Voor iedereen met een bril op sterkte is er een clip-on nachtrijbril die over uw bril past. Dit helpt om hetzelfde recept te behouden zonder dat u een nieuwe bril hoeft te kopen.

Als u van plan bent een bril met clip of omwikkeling te kopen, zorg er dan voor dat u een maat koopt die iets groter is dan uw normale bril voor een effectieve dekking, maar niet te groot zodat ze omvangrijk en oncomfortabel aanvoelen.
Je moet voor je bril zorgen door hem schoon te maken met een zachte microvezeldoek en een reinigingsvloeistof op alcoholbasis.

Berg ze daarna op in hun draagtas en plaats ze in het handschoenenkastje zodat ze binnen handbereik zijn wanneer je ze nodig hebt.

 

Veelgestelde vragen

V: HOE WERKT EEN NACHTRIJBRIL?
Nachtrijbrillen zijn behandeld met een UV- en verblindingsbestendige coating die helpt om gereflecteerd licht te verstrooien en te filteren. Ze worden aanbevolen voor mensen met lichtgevoelige ogen, omdat ze de schittering van kunstmatige verlichtingssystemen zoals koplampen en verkeerslichten kunnen helpen verminderen.

V: HOE KAN IK ZE TESTEN OM TE ZIEN OF ZE WERKEN?
U kunt een nachtrijbril testen door het scherm van uw telefoon op de helderste stand te zetten en deze vervolgens door de bril te bekijken. Draai de bril 90 graden totdat je de kleurverandering ziet. De verschuivende kleur is de polarisatie die van kracht wordt.

V: HOE WEET IK OF ZE AAN DE WEG WERKEN?
U kunt al dan niet meteen een duidelijk verschil zien als het gaat om het verminderen van verblinding. Het menselijk oog is complex en iedereen is anders. Een goede manier om erachter te komen is om ze te dragen voordat je gaat rijden en van een afstand naar de lichten van je auto te kijken terwijl ze aan en uit zijn. Het kan even duren voordat uw ogen zich volledig hebben aangepast aan het polarisatie-effect.

V: WAT ALS IK EEN BRIL OP STERKTE HEB?
U kunt een clip-on nachtrijbril of een wikkelbril vinden die over uw bril past. De maat is afhankelijk van de maat van je bril.

 

Laatste gedachten

We hebben de Optix 55 dag/nacht-rijbril als de beste beoordeeld, omdat ze uw zicht onder alle lichtomstandigheden kunnen verscherpen. Omdat ze gepolariseerd zijn, kunnen ze ook schittering helpen verminderen en de beeldhelderheid verbeteren. Als u op zoek bent naar een betaalbare clip-on die u aan uw gewone bril kunt bevestigen, raden we u de Luff Polarized Clip-On Eyeglasses aan.

Bestel Nu Uw Nachtbril

bij Nachtbril.com koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit nachtbrillen met een snelle levering.