Goede Nachtzicht met de Night Vision Bril Pearl? – De Nachtbril

Er zijn veel verschillende nachtbrillen op de markt leverbaar en natuurlijk ook bij de grote optiek ketens zoals bij Pearl. Ze noemen het night vision zoals veel andere nachtbrillen ook heten. Je kunt de glazen in je bril laten zetten maar eerlijk gezegd kun je beter dan een clip-on nacht bril of overzetnachtbril nemen.

De night vision bril Pearl zijn alleen losse glazen?

Ja eigenlijk wel. Je meot er dus ook nog een bril bij kopen. Een nachtbril met gele glazen is een hele handige bril om in het donker mee te rijden. Zodra je voorkeur uit gaat naar het ‘snel verkopen’ van een paar gele glazen in plaats van even de moeite nemen om een klacht op te lossen, hebben ook ‘opticiens’ baat bij een goede voorlichting van deze veel voorkomende klacht.

Volgens veel opticiens bestaat er niets waarmee je beter kan gaan zien in het donker op brillen/lenzen gebied. Toch vinden de mensen die een nachtbril bij ons hebben gekocht het altijd wel fijner rijden en zelfs ook overdag bij slecht weer. Autorijden wordt stukken veiliger met een nachtbril , de gele glazen in de bril geven gewoon een beter contrast.

Deze speciale gele glazen geven rust aan de ogen en zorgen voor beter zicht tijdens de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers maar denk ook aan hinderlijke straatverlichting en lichtreclames.

Hier nog wat voordelen:
Beter Zicht Bij Nacht Of Slecht Weer – Gepolariseerd – Voor Brildragers En Niet-Brildragers – Ideaal Tijdens Autorijden, Wandelen, Lezen En Sporten!

Night vision bril pearl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.