Nachtbril Bestellen

Nachtbril, speciaal visueel hulpmiddel dat is afgestemd op de behoeften van chauffeurs bestellen?

Een bestuurdersbril is een bril die geschikt is om mee te rijden en een smal montuur heeft en dunne pootjes. De bril mag niet te klein zijn – een bril à la John Lennon is eigenlijk niet echt geschikt voor het wegverkeer.

De bestuurder moet immers ook door de bril kunnen zien wat er in de achteruitkijk- en buitenspiegels gebeurt.

Nachtbril Autobril

Net als bij auto’s zijn er ook voor brillen extra features: een antireflectiecoating op de lenzen helpt vervelende reflecties te voorkomen. Polariserende brillen filteren ook reflecties die optreden op natte wegen.

Het gebruik van geel getinte glazen (ook wel night driving grooves genoemd) bij zogenaamde nachtkijkers is echter controversieel.

Zelfs als de zomer voorbij is, moet een zonnebril tijdens het rijden altijd binnen handbereik zijn. De beste tintkleuren zijn bruin of grijs omdat ze het minst waarschijnlijk de signaalkleuren van verkeerslichten of waarschuwingslichten vervalsen.

Kom naar onze website en bestel nu uw Nachtbril op Nachtbril.com

Brillenglazen voor chauffeurs.

Dankzij nieuwe technologieën zijn er nu brillen die het rijden meer ontspannen en veiliger maken voor automobilisten die een bril dragen. De lenzen van de bestuurdersbril zijn geoptimaliseerd voor de speciale eisen van het wegverkeer.

Bij snel wisselen moet de chauffeur alles duidelijk en scherp zien.

Daarom zijn de gezichtsvelden van de lenzen waar ze nodig zijn:

  • in de verte om de wegindeling en verkeersborden duidelijk te zien;
  • in het middengebied om het dashboard en navigatieapparaat te kunnen lezen;
  • in het groothoekbereik, om de buitenspiegels en de berm in één oogopslag vast te leggen.

De bril voor autorijden zorgt voor stressvrij rijden bij slecht licht en zichtomstandigheden zoals mist, regen, sneeuw of duisternis. Afstanden kunnen beter worden ingeschat en contrasten zijn duidelijker te zien.

Ook storende reflecties en reflecties worden grotendeels geminimaliseerd. De verblinding waaraan bestuurders worden blootgesteld, vooral wanneer ze ’s nachts rijden, door de koplampen van tegenliggers of door straatverlichting, wordt verminderd.

De Beste Nachtbril voor chauffeurs.

De lenzen, die zijn geoptimaliseerd voor automobilisten, zijn net zo goed voor het normale dagelijkse leven – u hoeft uw bril niet te verwisselen.

Een bestuurdersbril is verkrijgbaar als enkelvoudige bril en als varifocale bril . De opticiens adviseren u per geval welke lenzen het beste zijn.

Nachtbril voor motorrijders.

Het meeste van wat voor “rijbrillen” geldt, geldt ook voor die van tweewielers.

Motorrijders moeten er ook voor zorgen dat er geen onaangename luchtturbulentie op het frame ontstaat bij snel rijden. Een proefrit met het gewenste model op de neus brengt hier zekerheid.

Lichte en flexibele monturen met platte elastische uiteinden van de pootjes en een elastische neusbrug zijn bijzonder geschikt. In ieder geval geldt: neem je helm mee als je een bril koopt!

Nachtbril kunststof of glas?

In vergelijking met glas is kunststof veel stabieler en grotendeels onbreekbaar als het beschadigd is. Bovendien maken kunststof lenzen de bril aanzienlijk lichter.

Ze zijn echter ook gevoeliger voor krassen en moeten daarom bijzonder zorgvuldig worden gereinigd en bewaard. Een vuil- en waterafstotende coating vergemakkelijkt het onderhoud.

Er zijn ook speciale coatings tegen het beslaan van de glazen, die voor extra visueel comfort zorgen.

Contactlenzen worden slechts in beperkte mate aanbevolen voor tweewielers, omdat ze niet altijd met het vizier naar beneden rijden.

De wind kan er dan voor zorgen dat de ogen droog worden. Vreemde voorwerpen zoals stof, pollen of muggen zijn ook problematisch als ze tussen het oog en de contactlens komen.

Nachtbril voor veiliger rijden.

De aandrijfcoating van de bril zorgt voor een beter zicht ’s nachts en bij moeilijke weersomstandigheden, beschermt je ogen tegen verblinding en geeft je een helder zicht bij het schakelen tussen de weg, GPS en het dashboard.

De aandrijfcoating is speciaal ontwikkeld voor het autorijden.

Het is beschikbaar voor enkelvoudige en multifocale lenzen en is perfect voor uw dagelijkse bril.

Volledige selectie bestuurdersbrillen. 

Als u ook bij het ouder worden uw rijplezier wilt behouden, moet u moderne hulpmiddelen gebruiken die het besturen van een motorvoertuig merkbaar vergemakkelijken.

Dit geldt ook voor een rijbril die zowel overdag als ’s nachts kan worden gedragen.

Ook bij het rijden in mist en regen wordt een verbetering van het gezichtsvermogen bereikt, aangezien de speciale bril met gele lenzen zorgt voor een helderder zicht.

De functionaliteit van de rijbril is gebaseerd op speciale filterglazen die volledig ontspiegeld zijn en zo storende, vermoeiende reflecties minimaliseren. Het verblindende effect van xenonkoplampen, dat door elke automobilist als zeer onaangenaam wordt ervaren, wordt bijzonder effectief geëlimineerd.

Het blauwfilter in de bril voorkomt dat de ogen worden blootgesteld aan te veel licht, wat ook schadelijk kan zijn. Wie voor het eerst een geteste autobril gebruikt, merkt meteen dat de scherpte-indruk in licht en in het donker zichtbaar verbetert.

Als je met een bril naar de auto rijdt, zal elke bestuurder en passagier zich vitaler voelen omdat het zicht veel prettiger en contrastverhogend is.

Iedereen zou van de gelegenheid gebruik moeten maken om zijn ogen te kunnen beschermen tijdens het rijden en dus veel veiliger op de weg te zijn door beter zicht.

Omstandigheden zoals in de schemering en ’s nachts.

Het oog heeft tijd nodig om over te schakelen van helder naar donker zicht – tot enkele minuten.

Dat is de reden waarom een ​​tegenligger je ’s nachts zo onaangenaam verblindt en je er vervolgens toe laat rijden alsof je blind vliegt.

Tijdens onze meting simuleren we deze verschillende lichtomstandigheden en meten we ook precies de tijd die je ogen nodig hebben om van licht naar donker over te schakelen.

De gezichtsscherpte wordt opnieuw gemeten, realistisch gesimuleerd, zowel in de schemering als in het donker.

Vergelijking van de waarden zorgt voor individuele duidelijkheid.

Op basis van deze drie waardegroepen kunnen we vervolgens de optimale lenzen voor u selecteren en deze gebruiken om uw ‘roadbril’ te maken, oftewel een bril die het rijden in het donker veel aangenamer maakt.

Het gezichtsveld is groter, het ruimtelijke zicht is meer uitgesproken, de effecten van verblinding zijn niet meer zo sterk en autorijden is in het algemeen minder belastend voor de ogen.

Nachtbril Voor Motor

Zie comfortabel helder, zelfs overdag met een Nachtbril.

Bijkomend voordeel: met deze bril met UV filter kunt u de hele dag scherp en duidelijk zien, niet alleen ’s nachts in de auto.

Dergelijke brillen overtuigen ook in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het winkelen, bij de hobby of op het werk: overal optimaal ruimtelijk zicht, vermoeidheidsvrij zelfs bij frequente veranderingen van het gezichtsvermogen en zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

Wilt u nog meer informatie over de Nachtbril?

Nachtbril Auto Dames

Nachtbril Zonder Gele Glazen

Nachtbril Zonder Sterkte

 

Bestel Nu Uw Nachtbril

Bij Nachtbril.com koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit nachtbrillen met een snelle levering.