Ervaringen Met Nachtbril

Nachtbril ervaringen

In dit artikel gaan we het hebben over de ervaringen van mensen die een nachtbril hebben gekocht.

Even een korte uitleg over wat een nachtbril is

Een nachtrijbril heeft een niet-voorgeschreven, geel getinte lenzen die in schaduw variëren van lichtgeel tot amberkleurig.  Nachtrijbrillen verminderen verblinding door verstrooiing en filteren van blauw licht. Blauw licht is het deel van het lichtspectrum dat de kortste golflengte en de grootste hoeveelheid energie heeft.

 

Nachtzicht Rijbril

Klanten-reviews

Dracavia

4,0 van 5 sterren

Waar voor je geld
Dit zijn goedkope brillen, wat dat betreft krijg je waar je voor betaalt.

De monturen zijn goedkoop gemaakt en de lenzen zijn van plastic. Maar ze doen wat ze zeggen op het blik.

Ik heb deze eigenlijk voor mijn werk gekregen, omdat ik behoorlijk gevoelig ben voor TL-verlichting en het blauwe licht dat ermee gepaard gaat en computerschermen.

Een vriend stelde voor dat ik een bril voor het verminderen van blauw licht zou kopen om te zien of het zou helpen tegen de hoofdpijn en vermoeidheid van de ogen, en voor de prijs dacht ik dat dit een goede proefrun zou zijn en dat ik iets duurder zou krijgen als het werkte.

Ze doen het werk.

De dagelijkse hoofdpijn is gestopt en als ik ijverig ben om ze te dragen, krijg ik er vrijdag niet eens een.

Ze hebben eigenlijk goed genoeg gewerkt. Ik heb nog een paar paar gekocht, zodat ik er een op mijn werk kan houden en een andere thuis heb om ’s avonds voor het slapengaan mijn telefoon/tablet te gebruiken, en mijn partner wilde ook een paar proberen .

Misschien ga ik voor iets stevigers op de weg, maar ik haal mijn huidige niet echt door het belsignaal en ze hebben tot nu toe 4 maanden prima geduurd, dus ik blijf bij deze totdat ik de moeite kan nemen om een juiste paar te bestellen  bij Nachtbril.com.

 

Ervaringen Met Nachtbril

Lady Rebecca

3,0 van 5 sterren

Enigszins teleurgesteld, MAAR…

Ik kocht 2 paar van deze bril, een voor mijn man en een voor mijn zoon.

Helaas zeggen beide dat ze geen significant verschil merkten bij het dragen.

Dus ik probeerde ze en vond dat ze voor mij werkten.

Ik draag contactlenzen en de bril vermindert de schittering die ik ervaar van tegenliggers.

Dus ik concludeer dat het misschien in de eerste plaats afhangt van je niveau van nachtzicht of je wel of geen verschil merkt.

Ekster

4,0 van 5 sterren

De bril is van grote waarde en maakt een verrassend verschil tijdens het rijden …

De bril is van grote waarde en maakt een verrassend verschil als u ’s nachts rijdt.

Ze verminderen absoluut de sterrenhemel van de koplampen van tegenliggers.

Aanvankelijk arriveerde het verkeerde artikel in plaats van een bril en het was gemakkelijk  om ze terug te sturen (en de verzendkosten terug te vorderen). De enige manier voor mij om het artikel te ontvangen dat ik wilde, was te wachten tot ik was gecrediteerd en dan de bestelling opnieuw te plaatsen, wat nog eens 4-5 werkdagen duurde. Dat was het enige teleurstellende!

 

Ervaringen Met Nachtbril

Tanja

5,0 van 5 sterren Nachtzichtbril

Het kopen van deze bril was de laatste kans voordat ik ’s nachts rijden opgaf.

Omdat ik een kleine, lage auto heb en over smalle, bochtige, donkere landwegen reed, werd ik constant verblind door grotere voertuigen met extreem felle koplampen, ondanks het felle verblindende licht van bumpers.

Ik voelde dat ’s nachts rijden te gevaarlijk werd.

Na het lezen van de recensies voor dit type bril wist ik niet zeker of ze geschikt zouden zijn voor mijn behoeften, maar was bereid om ze te proberen vanwege de zeer redelijke prijs.

Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht, want ze maken een enorm verschil.

De tegemoetkomende koplampen zijn nog steeds helder, sommige onaanvaardbaar, maar ze halen gewoon de rand van de helderheid weg, wat resulteert in een veiligere bestuurder.

Als je niet zeker weet of je ze moet proberen, zou ik zeggen “ga ervoor“.

Misschien vindt u ze niet geschikt voor u, maar de prijs maakt het het proberen waard.

En als je ze net als ik nuttig vindt, kunnen ze misschien wel je leven redden.

Jazon

5,0 van 5 sterren

Goede nachtrijbril

Net als sommige van de andere recensenten, ontdekte ik dat ik na een operatie voor staar de schittering van felle lichten vond wanneer ik ’s nachts te veel en zeer ongemakkelijk reed.

Ik kocht deze nadat mijn linkeroog was geopereerd en vond ze zeer nuttig. Nu ik het rechteroog heb laten doen, vind ik ze nog nuttiger en vind ik dat ze de moeite waard zijn om te hebben.

Gezien de prijs en het feit dat je er ook nog een hoesje bij krijgt, vind ik het een zeer goede koop.

Grantastic

2,0 van 5 sterren

Een beetje teleurstellend eigenlijk.

Ik vond deze nachtzicht-rijbril niet zo effectief als de beoordelingen hadden gesuggereerd.

Jaren geleden heb ik een paar “lenzen” gekocht om over mijn verre bril te knippen, en ze zijn nog steeds effectief, dus ik ben bang dat ik die heb moeten gebruiken om de helderheid van de koplampen van tegenliggers te “blokkeren”.

Benny

5,0 van 5 sterren

Nachtzicht Rijbril

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en werkt perfect voor zowel overdag als ’s nachts rijden en algemeen gebruik.

Goed ontwerp, zeer licht en comfortabel om te dragen en vermindert vermoeidheid van de ogen.

Ik heb voor de zekerheid nog een tweede paar!! Bedankt avondbril.nl

Ervaringen Met Nachtbril

 

 

Ford prefect

5,0 van 5 sterren

Goed gedaan het is donker!

Het ontwerp hiervan is, denk ik, een beetje saai – zo jaren 70!

Gelukkig zijn ze bedoeld voor gebruik in het donker, ik zou er niet mee naar buiten durven gaan bij daglicht.

Ik was echter een beetje sceptisch over hun effectiviteit en was zeer aangenaam verrast toen ik ze voor het eerst gebruikte. Ze zijn erg goed in het verminderen van verblinding door tegemoetkomende koplampen en ik denk dat het zicht een beetje helderder is.

Dus ja, gewoon de taak om die over-the-top, oogverblindende koplampen met hoge intensiteit te bestrijden die veel te populair lijken, totdat er iets anders langskomt waarvan sommige mensen denken dat het “cool” en trendy is!

 

Lees ook onze andere artikelen over nachtbrillen:

Nachtbril Voor Motor

Nachtbril Met Polariserende Glazen

Nachtbril Met Sterkte

 

Bestel Nu Uw Nachtbril

Bij Nachtbril.com koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit nachtbrillen met een snelle levering.